Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 113g32kcal2.6g3.3g0.2g2.5g
Kymppi kevyt piirakkataikina91g217kcal6.3g34.7g5.7g2.7g
Oltermanni, perinteinen41g147kcal10.2g0g11.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)34g43kcal3.7g0.1g3.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)34g56kcal1g1.4g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g989kcal47.6g79g51.8g10.4g
Valittu annoskoko313g495kcal23.8g39.5g25.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna156g247kcal11.9g19.8g13g2.6g
Arvot/100g100g158kcal7.6g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729