Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g293g176kcal4.4g38.1g0.3g2.6g
Oliiviöljy 10g86kcal0g0g9.8g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4.9g6.4kcal0.1g1g0.3g0.7g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.4g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g546kcal9.4g79.8g20.8g6.6g
Valittu annoskoko313g273kcal4.7g39.9g10.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna156g136kcal2.4g20g5.2g1.7g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283454