Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g47g15kcal0.6g3.4g0.1g1.5g
Sipuli 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi236g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)4.7g12kcal0.6g0.6g0.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl12g10kcal0.2g0.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g82kcal3.2g10.2g3.4g3.4g
Valittu annoskoko313g41kcal1.6g5.1g1.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g20kcal0.8g2.6g0.9g0.9g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816