Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 258g504kcal48.3g0g34.9g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot52g150kcal7.2g0.5g13.4g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1312kcal111.2g1.6g96.6g0g
Valittu annoskoko313g656kcal55.6g0.8g48.3g0g
Annoskoko puolitettuna156g328kcal27.8g0.4g24.2g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973