Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%80g136kcal16g0g8g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g144g234kcal12.1g17.3g11.4g6.8g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g80g96kcal1.8g3.8g8g0g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1074kcal59.8g42.2g70.8g13.6g
Valittu annoskoko312g537kcal29.9g21.1g35.4g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g269kcal15g10.6g17.7g3.4g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257