Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 227g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 55g18kcal0.2g1.9g0.4g1.8g
Sokeri 19g79kcal0g19.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 8.6g29kcal0g7.1g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g2.5g15kcal0.2g1.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g281kcal0.8g59.6g2.6g3.8g
Valittu annoskoko312g140kcal0.4g29.8g1.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g70kcal0.2g14.9g0.7g1g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353