Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 5.5g4.1kcal0.7g0.1g0g0.4g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g87kcal0g0g9.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g244kcal7.2g49.8g0.9g2.5g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)55g142kcal14.2g0.8g9.3g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g44g50kcal6.1g0.4g2.6g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)44g18kcal0.7g3.6g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g29g18kcal0.1g4.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1124kcal58g118.2g45.2g6g
Valittu annoskoko313g562kcal29g59.1g22.6g3g
Annoskoko puolitettuna156g281kcal14.5g29.6g11.3g1.5g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776