Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g131g170kcal27.5g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi3.6g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi164g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.4kcal0.3g1.7g0g0.1g
Voimariini normaalisuolainen1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g408kcal56.4g5.2g17.4g0.6g
Valittu annoskoko313g204kcal28.2g2.6g8.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna156g102kcal14.1g1.3g4.4g0.2g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480