Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 33g240kcal0.4g0.1g26.9g0g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Kananmuna, paistettu 12g25kcal1.6g0g2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.1g0.5g1.5g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Raparperi 44g15kcal0.3g2.4g0g0.6g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 44g17kcal0.1g3.6g0g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.3g12kcal0.1g2.6g0.1g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g44g154kcal6.2g24.7g3.3g4.4g
Voi 22g160kcal0.3g0.1g17.9g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g76kcal2.2g15.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g2046kcal31.4g245g102g16g
Valittu annoskoko313g1023kcal15.7g122.5g51g8g
Annoskoko puolitettuna156g511kcal7.9g61.3g25.5g4g
Arvot/100g100g327kcal5g39.2g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790