Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 160g173kcal30.6g0g5.5g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g80g243kcal15.2g0.4g20.1g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkoviini kuiva 32g22kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.9g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g903kcal93g5.6g51.6g2g
Valittu annoskoko313g452kcal46.5g2.8g25.8g1g
Annoskoko puolitettuna156g226kcal23.3g1.4g12.9g0.5g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794