Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha104g173kcal19.8g0g10.4g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk179g48kcal1.1g9.5g0.4g2.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g500kcal42.6g21.8g26.2g5.8g
Valittu annoskoko313g250kcal21.3g10.9g13.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g125kcal10.7g5.5g6.6g1.5g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803