Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi168g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 84g39kcal0.4g7.1g0.2g1.6g
Raparperi 34g11kcal0.2g1.8g0g0.5g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g20g73kcal2.4g14.1g0.5g0.8g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g301kcal6g59.4g1.4g5.8g
Valittu annoskoko313g150kcal3g29.7g0.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g75kcal1.5g14.9g0.4g1.5g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483