Tonnikalapastavuoka

Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1632 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g96g335kcal10.5g70.8g1.1g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)80g76kcal18.5g0g0.4g0g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 8g50kcal0g0g5.6g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta3.8g14kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Maito, Kevyt96g44kcal3.1g4.6g1.4g0g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper29g83kcal7.5g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1205kcal80.2g156.2g29.2g0.2g
Valittu annoskoko312g602kcal40.1g78.1g14.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna156g301kcal20.1g39.1g7.3g0.1g
Arvot/100g100g193kcal12.8g25g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297559