Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Helminen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruispasta, Torino82g286kcal10.6g54.7g2g4.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 65g209kcal17.5g0g15.6g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g127g54kcal2g11g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kermaviili, maustamaton (Valio)11g13kcal0.3g0.5g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1201kcal67.6g132.6g43.2g9.8g
Valittu annoskoko313g601kcal33.8g66.3g21.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna156g300kcal16.9g33.2g10.8g2.5g
Arvot/100g100g192kcal10.8g21.2g6.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298511