UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 12584g194kcal7.3g5.8g16g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 97g74kcal1.8g15g0.2g1g
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g32g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g21g172kcal0g0g19.2g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 43g17kcal0.1g3.5g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g949kcal19.4g54.8g71g6.8g
Valittu annoskoko312g475kcal9.7g27.4g35.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna156g237kcal4.9g13.7g17.8g1.7g
Arvot/100g100g152kcal3.1g8.8g11.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236