Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 261g68kcal4.1g9.1g0.5g5g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 22g7.7kcal0g1.5g0g0.4g
Neilikka, annos 4g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.2g8.8kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 4.3g0.9kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g185kcal8.8g28.2g1g11.6g
Valittu annoskoko312g93kcal4.4g14.1g0.5g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g46kcal2.2g7.1g0.3g2.9g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.5g0.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939