Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g24g87kcal3.1g16.6g0.7g2.4g
Vehnäjauho puolikarkea 39g135kcal4g27.4g0.5g1.4g
Kaurahiutale 16g60kcal2.3g9.2g1.2g1.6g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g40g23kcal3.6g2g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6g54kcal0g0g6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g40g8.2kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Tonnikala vedessä, rainbow74g74kcal14.9g0.4g1.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen20g6.6kcal0.7g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1047kcal70g119.4g30g12g
Valittu annoskoko313g523kcal35g59.7g15g6g
Annoskoko puolitettuna156g262kcal17.5g29.9g7.5g3g
Arvot/100g100g168kcal11.2g19.1g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307499