Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 119g53kcal0.9g7.4g0g7.2g
Porkkanaraaste 200g119g32kcal0.7g6.3g0.2g3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g72g279kcal0g70.1g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g2.6g16kcal0.2g1.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g760kcal3.6g170.6g2.2g20.4g
Valittu annoskoko313g380kcal1.8g85.3g1.1g10.2g
Annoskoko puolitettuna156g190kcal0.9g42.7g0.6g5.1g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669