Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g90g316kcal11.6g62.9g1.7g2.9g
Paistijauheliha, snellman90g153kcal10.8g0g9g0g
Rypsiöljy 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g102g165kcal8.5g12.2g8g4.8g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit28g37kcal0.8g0.6g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1381kcal63.4g151.4g49.4g15.4g
Valittu annoskoko313g691kcal31.7g75.7g24.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna156g345kcal15.9g37.9g12.4g3.9g
Arvot/100g100g221kcal10.1g24.2g7.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716