Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)31g8.2kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g49g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Herkkusieni 12g1.9kcal0.3g0g0g0.2g
Vesi147g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali61g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Adzika kaste 220ml3.1g5kcal0.2g0.8g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g173kcal5.4g15.4g9.4g5.8g
Valittu annoskoko313g86kcal2.7g7.7g4.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g43kcal1.4g3.9g2.4g1.5g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149