Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g127g38kcal1.3g5.1g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g51g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.9g61kcal0g0g6.9g0g
Flora culinesse7.6g57kcal0g0g6.3g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g51g46kcal0.5g3.1g3.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g497kcal8.4g33g35g6g
Valittu annoskoko312g249kcal4.2g16.5g17.5g3g
Annoskoko puolitettuna156g124kcal2.1g8.3g8.8g1.5g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026