Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 97g24kcal1.3g1.9g0.5g2.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 97g125kcal20.1g0g4.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g18kcal0g0g1.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g87g31kcal1.4g6g0.1g1.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g29g114kcal8.4g0.4g8.7g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g621kcal62.4g16.6g32g7.4g
Valittu annoskoko313g311kcal31.2g8.3g16g3.7g
Annoskoko puolitettuna156g155kcal15.6g4.2g8g1.9g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374