Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g131g956kcal1.3g1.3g104.8g0g
Sokeri 37g151kcal0g37.1g0g0g
Leivinjauhe 2.9g5.1kcal0.2g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 116g400kcal11.9g81.5g1.4g4.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.7g19kcal0g4.6g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)20g45kcal0.1g10.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g3150kcal27g272.8g212.4g8.8g
Valittu annoskoko313g1575kcal13.5g136.4g106.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g787kcal6.8g68.2g53.1g2.2g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.6g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591