Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g189g114kcal2.8g24.6g0.2g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 71g244kcal7.2g49.7g0.9g2.5g
Kananmuna kuorineen punnittu28g36kcal3.1g0.1g2.6g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g24g62kcal7.1g0.5g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g909kcal40.4g149.8g14.6g8.4g
Valittu annoskoko313g455kcal20.2g74.9g7.3g4.2g
Annoskoko puolitettuna156g227kcal10.1g37.5g3.7g2.1g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192