Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 59g202kcal6g41.2g0.7g2.1g
Tattarijauho, Myllynparas25g83kcal3.2g16.6g0.4g1.3g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 40g12kcal1.2g1.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g98g82kcal1.1g18g0.4g1.8g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 39g275kcal0.1g0g31g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 29g37kcal3.2g0.1g2.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 17g7.3kcal1.7g0.1g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1.5g3.9kcal0.1g1.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1405kcal33.2g157.2g70.6g12g
Valittu annoskoko313g703kcal16.6g78.6g35.3g6g
Annoskoko puolitettuna156g351kcal8.3g39.3g17.7g3g
Arvot/100g100g225kcal5.3g25.2g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321419