Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 97g193kcal2.6g0.7g18.9g6.5g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g186g177kcal9.3g28g2.8g0g
Valkosipuli 3.2g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton12g2.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.8g2.9kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g961kcal24.6g60g66.4g13.6g
Valittu annoskoko312g480kcal12.3g30g33.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna156g240kcal6.2g15g16.6g3.4g
Arvot/100g100g154kcal3.9g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173