Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen78g108kcal14.8g0g5.4g0g
Porkkana 39g13kcal0.2g2.2g0.1g1g
Sipuli 23g7kcal0.3g1.1g0g0.4g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)76g30kcal1.3g6.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%39g66kcal2.7g0.5g5.8g0.8g
Tomaatti, tuore39g7.9kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g464kcal39g23g23g5.4g
Valittu annoskoko312g232kcal19.5g11.5g11.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g116kcal9.8g5.8g5.8g1.4g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475