Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 109g121kcal23.6g0g2.8g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g6.1g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi76g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 76g54kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g387kcal49g6g6.4g1.8g
Valittu annoskoko313g194kcal24.5g3g3.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g97kcal12.3g1.5g1.6g0.5g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003