Wanhan ajan liha-perunavuoka

Viipaloi lihat.

Kuori ja viipaloi perunat ja pilko sipuli.

Paista sipulia ja lihoja hetki.

Lado vuokaan päällekkäin perunoita ja lihaa.

Ripauta väliin mustapippuria.

Lämmitä vesi-maitoseosta ja liuota sekaan lihaliemet.

Kaada vuokaan.

Paista reilu tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3130 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 180g137kcal3.4g27.9g0.4g1.8g
Kylkiviipale (Pottu), annos 400g40g166kcal5.2g0g16.4g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3g7.5kcal0.4g0g0.7g0g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen40g13kcal1.3g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g652kcal20.8g60.8g35g4g
Valittu annoskoko312g326kcal10.4g30.4g17.5g2g
Annoskoko puolitettuna156g163kcal5.2g15.2g8.8g1g
Arvot/100g100g104kcal3.3g9.7g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327508