Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 59g203kcal6g41.5g0.7g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g106g160kcal21.6g0g9.6g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g30g12kcal0.5g2.5g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g41g23kcal0.4g5.7g0.4g0.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste23g82kcal6.6g0.4g6.4g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1023kcal70.6g100.8g40.4g6g
Valittu annoskoko312g511kcal35.3g50.4g20.2g3g
Annoskoko puolitettuna156g256kcal17.7g25.2g10.1g1.5g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444