Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali181g38kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Porkkanaraaste 200g90g24kcal0.5g4.8g0.2g2.3g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g14g14kcal0g2.8g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever27g183kcal0.3g0.3g20.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g519kcal6g28g41.4g12.2g
Valittu annoskoko313g260kcal3g14g20.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna156g130kcal1.5g7g10.4g3.1g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007