Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 233g249kcal53.7g0g3.5g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g35g255kcal0.3g0.3g27.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti8.1g15kcal0.2g1g1.1g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g4.7g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g7g15kcal1.6g0g1g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g7g45kcal2.1g0g2.8g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g5.8g6.7kcal0g0.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1194kcal117.4g6.6g74g1g
Valittu annoskoko313g597kcal58.7g3.3g37g0.5g
Annoskoko puolitettuna156g299kcal29.4g1.7g18.5g0.3g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029