CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 54g178kcal5.7g32.8g1.2g5.4g
Kauralese 5.3g19kcal1g2.4g0.4g0.9g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g94kcal0g0g10.6g0g
Arla Apetina Feta 3%39g43kcal7.1g0.8g1.2g0g
Paprika vihreä 20g4.2kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Paprika keltainen 30g8.9kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Tomaattimurska 39g12kcal0.2g2.1g0.1g0.7g
Pinaatti 10g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Chili paprika punainen4.9g2kcal0.1g0.4g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti 30g6.7kcal0.2g1g0.1g0.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 30g68kcal6.6g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g888kcal44g85.8g36.4g17.2g
Valittu annoskoko313g444kcal22g42.9g18.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna156g222kcal11g21.5g9.1g4.3g
Arvot/100g100g142kcal7g13.7g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327