Herukkamansikkatorttu

Sekoita sähkövatkaimella muna, voi ja kerma.

Lisää 100g mantelijauhetta ja vatka vielä.

Sekoita sitten käsin leivinjauhe joukkoon.

Paissta pohjaa 10 min. 200 asteessa.

Sulata ja valuta marjat.

Vatkaa philadelphi, kerma 100g ja muna sekaisin.

Laita täyte marjojen päälle.

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 27g195kcal0.3g0.1g21.8g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g77kcal0.5g0.7g8.1g0g
Manteli 30g184kcal7.2g2g16.1g2.1g
Leivinjauhe 3g5.2kcal0.2g1.1g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g60g152kcal3.5g1.9g14.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 30g98kcal0.6g0.9g10.4g0g
Punaherukka 45g25kcal0.6g3.4g0.2g2.2g
Mustaherukka 43g26kcal0.5g3.4g0.2g2.5g
Mansikka 18g8.3kcal0.1g1.5g0g0.3g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1646kcal35.2g33.8g148.8g14.2g
Valittu annoskoko313g823kcal17.6g16.9g74.4g7.1g
Annoskoko puolitettuna156g412kcal8.8g8.5g37.2g3.6g
Arvot/100g100g263kcal5.6g5.4g23.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334647