Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g51g30kcal5.1g2.2g0.2g0g
Margariini, flora kevyt 40 13g48kcal0g0.7g5.1g0g
Sokeri 43g175kcal0g42.9g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g41g175kcal1.9g26.7g6.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g113kcal3.3g23g0.4g1.2g
Kaurahiutale 91g341kcal13.2g51.9g6.6g9.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g13kcal1.3g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1819kcal49.6g306.6g37.6g20.6g
Valittu annoskoko313g910kcal24.8g153.3g18.8g10.3g
Annoskoko puolitettuna156g455kcal12.4g76.7g9.4g5.2g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49.1g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337333