Lihamureke

Liota korppujauhoja vedessä että turpoavat.

Lisää silputtu sipuli ja mausteet, kananmuna ja jauheliha.

Sekoita seos tasaiseksi Paista pannulla pieni pala ja tarkista maku.

Lisää makusi mukaan mausteita.

Tee taikinasta pötkö Paista uunissa 200 astetta noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha197g328kcal37.5g0g19.7g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g18g49kcal1.6g9.4g0.2g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)18g39kcal2.3g0.1g3.3g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso0.7g2kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g848kcal83.6g21.8g46.4g6g
Valittu annoskoko313g424kcal41.8g10.9g23.2g3g
Annoskoko puolitettuna156g212kcal20.9g5.5g11.6g1.5g
Arvot/100g100g136kcal13.4g3.5g7.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339383