Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka47g5.1kcal0.5g0.5g0.1g0.5g
Lanttu 72g21kcal0.7g3.3g0.2g1.3g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.6g
Sipuli 36g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 47g8.4kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g1.8g5.7kcal0g1.4g0g0g
Sinappi 1.8g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g1.8g3.1kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g36g11kcal0.4g1.4g0.1g0g
Rypsiöljy 3.6g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g244kcal5.8g28.8g9g9g
Valittu annoskoko313g122kcal2.9g14.4g4.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna156g61kcal1.5g7.2g2.3g2.3g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091