Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl40g137kcal5.6g22.5g2.7g4.4g
Vesi101g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)151g60kcal5.6g9.8g0.2g0g
Mustikka metsä- 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pellavansiemenöljy15g136kcal0g0g15.1g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl5g32kcal0.7g0.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g731kcal23.8g65.2g42.4g8.8g
Valittu annoskoko312g365kcal11.9g32.6g21.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna156g183kcal6g16.3g10.6g2.2g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111