Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g2.9g1.8kcal0.4g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)2.3g8.5kcal0.3g1.3g0.2g0.3g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)3.8g13kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai34g118kcal4g23.9g0.7g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki92g232kcal12g4.6g18.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g92g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl13g18kcal1.7g0.1g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)23g62kcal6.9g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1085kcal54g79.4g61.4g6.4g
Valittu annoskoko313g542kcal27g39.7g30.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna156g271kcal13.5g19.9g15.4g1.6g
Arvot/100g100g174kcal8.6g12.7g9.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427