Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.4g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Purjosipuli 4.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Palsternakka 10g6.5kcal0.1g1.2g0g0.5g
Selleri, annos 50g10g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 61g84kcal11.4g0g4.3g0g
Dolmio Light Classico Bolognese102g38kcal1.2g7.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g303kcal27.6g26.4g9g5.4g
Valittu annoskoko313g152kcal13.8g13.2g4.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna156g76kcal6.9g6.6g2.3g1.4g
Arvot/100g100g48kcal4.4g4.2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953