Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)72g87kcal14.4g0g2.5g0g
Seitifilee (Findus)96g67kcal16.3g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g72g61kcal2.2g3.3g4.3g0g
Korppujauho 36g132kcal3.8g27g0.4g1.9g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g797kcal82.4g60.8g21.8g3.8g
Valittu annoskoko313g399kcal41.2g30.4g10.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna156g199kcal20.6g15.2g5.5g1g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097