Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi36g162kcal2.3g21.6g7.6g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g12g88kcal0.1g0.1g9.6g0g
Sokeri 5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.7kcal0g1.9g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss84g29kcal0.8g3.4g0.7g3.1g
Flora Vanilla 12%58g109kcal2.6g9.2g6.9g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g36g90kcal2.1g1.2g8.5g0.1g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g43g69kcal3.2g0.7g3g0g
Tomusokeri 1dl=60g7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4.8g17kcal4.1g0g0g0g
Marianne crush 150g24g103kcal0.3g20.6g2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1453kcal31g143.4g76.6g9.4g
Valittu annoskoko313g727kcal15.5g71.7g38.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna156g363kcal7.8g35.9g19.2g2.4g
Arvot/100g100g233kcal5g22.9g12.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901