KYPSÄT LOHITARTTARPIHVIT

600g lohta kuutioina
1 iso sipuli
1 kananmuna
2rkl kapriksia
2rkl piparjuuritahnaa
0.5 tl mustapippuria
ripaus suolaa
marg paistamiseen
tulee 12 pihviä

Pienennä lohi, kaprikset.

Sekoita kaikki ainekset lohen joukkoon ja paista esim.

lettupannulla pihvit.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
LOHI tuore246g479kcal46g0g33.2g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Kanamuna, paistettu (pirkka)21g45kcal2.7g0.1g3.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro12g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 12g61kcal0g0g6.9g0g
Piparjuuri, annos 10g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Viinietikka 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1196kcal98.8g3.8g88.2g1.8g
Valittu annoskoko313g598kcal49.4g1.9g44.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna156g299kcal24.7g1g22.1g0.5g
Arvot/100g100g191kcal15.8g0.6g14.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355715