Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g238g226kcal47.6g0g4g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g28g72kcal0.8g1.2g7.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]47g159kcal5.6g0g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g913kcal108g2.4g57.8g0g
Valittu annoskoko313g457kcal54g1.2g28.9g0g
Annoskoko puolitettuna156g228kcal27g0.6g14.5g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270