Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g98g162kcal19.6g0g9.8g0g
Herkkusieni 54g8.6kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g123g43kcal2g8.5g0.1g1.7g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g14g12kcal0.4g0.5g1g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Soijakastike 4.4g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Ketsuppi, Heinz10g10kcal0.1g2.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g590kcal47.8g30.8g31.4g5.8g
Valittu annoskoko313g295kcal23.9g15.4g15.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna156g148kcal12g7.7g7.9g1.5g
Arvot/100g100g94kcal7.6g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726