Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g191g111kcal14.3g9.5g1.7g0.2g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g19g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 27g11kcal2.6g0.1g0g0g
Vadelma 76g31kcal0.8g3.1g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g306kcal35.4g25.4g4.6g6g
Valittu annoskoko313g153kcal17.7g12.7g2.3g3g
Annoskoko puolitettuna156g77kcal8.9g6.4g1.2g1.5g
Arvot/100g100g49kcal5.7g4.1g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231