Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 62g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl113g408kcal2.3g3.1g43g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 113g44kcal3.7g3.2g1.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g6.8g3.7kcal0.4g0.2g0.1g6.8g
Vehnäjauho puolikarkea 5.7g19kcal0.6g4g0.1g0.2g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1291kcal29.8g21.4g121g14g
Valittu annoskoko313g645kcal14.9g10.7g60.5g7g
Annoskoko puolitettuna156g323kcal7.5g5.4g30.3g3.5g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327