Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g13g7.3kcal0.8g0.4g0.3g13.2g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 63g40kcal1.9g3g2.2g0g
Oliiviöljy 19g167kcal0g0g18.8g0g
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)25g25kcal4g0.3g0.8g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)63g50kcal1.3g8.2g1g2.3g
Ketsuppi, Pirkka19g20kcal0.2g4.7g0g0.2g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)9g18kcal0g4.2g0.1g0.4g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g31g104kcal8.5g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g1059kcal50.6g42g75.6g32.2g
Valittu annoskoko312g529kcal25.3g21g37.8g16.1g
Annoskoko puolitettuna156g265kcal12.7g10.5g18.9g8.1g
Arvot/100g100g170kcal8.1g6.7g12.1g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458