Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g122g28kcal0.5g6.5g0g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kurkku, tuore49g4.9kcal0.3g0.8g0g0.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki49g39kcal6.4g1g1g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g7.8g20kcal1.3g0.1g1.6g0g
Salaatti, jäävuori tuore25g2.4kcal0.3g0.2g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g214kcal18.4g21.8g5.6g4.2g
Valittu annoskoko313g107kcal9.2g10.9g2.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna156g53kcal4.6g5.5g1.4g1.1g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511