Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g77g126kcal15.3g0g7.6g0g
Voi 2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)36g125kcal5.7g22.8g0.9g2.1g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen2.7g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g30g33kcal2.4g4.2g0.3g2.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g23g58kcal4.4g0g5.1g0g
Korppujauho 2.7g10kcal0.3g2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana625g795kcal58.8g67g32.2g11.6g
Valittu annoskoko313g398kcal29.4g33.5g16.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna156g199kcal14.7g16.8g8.1g2.9g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485